www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vil du være med til at skabe et bæredygtigt samfund?
UDGIVET aug 2013 19

Har du en god idé eller er du allerede i gang med et større projekt, der har en bæredygtig tilgang til vores samfunds efterhånden knappe ressourcer? Så læs med her om den nye database, som DR og Dagbladet Information i dag lancerer.

Fra i dag d.  19. august indleder Dagbladet Information og DR med P4 i spidsen, kampagnen ”Hvad gør vi nu?” I samarbejde med blandt andet EU’s klimakommisær Connie Hedegaard hylder kampagnen de omstillingsprojekter i landet, der viser vejen til et bæredygtigt samfund.

“Hvad gør vi nu?” er for alle engagerede danskere med projekter, der bidrager til en bæredygtig omstilling. Har du et spændende ,bæredygtigt omstillingsprojekt, og har du lyst til at dele det med andre, så er det her, du skal læse med.

Drik mere cola - eller er det tog på række?

Genbrug af sodanvandsflasker skaber grobund for liv.

Tilmeld dig
Tilmeld dit landbrug, produktion, have, bofællesskab mm. til konkurrencen. Sammen med dig og alle de andre entreprenante danskere vil DR og Dagbladet Information bygge Danmarks største database for bæredygtige omstillingsprojekter.

På voresomstilling.dk kan du dele dit omstillingsprojekt, og samtidig deltager du i konkurrencen om at blive et af de ni bedste omstillingsprojekter i landet.

Vinderne får en plads i Danmarks Omstillingsguide, der bliver filmatiseret, dokumenteret og præsenteret for hele landet som de bedste omstillingsprojekter, der baner vejen til et bæredygtigt samfund.


Skriv en kommentar