www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vesterbyt – nyt liv til gamle ting
UDGIVET jul 2016 21

Byttestationerne på Vesterbro bliver flittigt brugt afslørede en tur forbi den største byttestation på hjørnet af Dybbølsgade og Sønder Boulevard en onsdag eftermiddag.

Naboskab, der har stået for at udtænke Vesterbyt Byttestation på dette hjørne stod, og hjalp Oliver, da lokaludvalgets udsendte kiggede forbi de mange hylder med bøger, legetøj og alskens andre sager.

Oliver havde hørt om byttestationen fra noget familie og syntes så godt om ideen, at han måtte en tur forbi med en ordentlig donation. “Det er særligt bøger, der er svære at smide ud. Så da jeg hørte om Vesterbyt, så jeg muligheden for at mine bøger kunne ende i hænderne på en ny ejer. Og så fik jeg ryddet lidt ud i lejligheden, så jeg måske kan kigge forbi en anden dag og se om der er noget på hylderne, der frister.”

Hanne fra Naboskab var ved byttestationen nogle timer og mødte over tredive glade vestebroere, der kiggede forbi byttestationen. Og der gik heller ikke længe før en del af Olivers ting og sager forsvandt fra hylder og garderobestang.

Du kan følge Naboskab på Instagram, hvor de bl.a. poster billeder og oplevelser fra Vesterbyt Byttestationen.

Et billede slået op af Naboskab (@naboskab) den


Skriv en kommentar