www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vesterbyt Byttestationer – tak til dig, der deler
UDGIVET okt 2016 14

Vejret er skiftet og det samme er påklædningen og menuen står på suppe og romaner i vindueskarmen. Måske Byttestationen har den suppeske du mangler eller præcis den roman, du skal hygge dig med i efterårsferien?

Der er en sød historie om netop vind vejr og genbrug fra byttestationen på hjørnet af Dybbølsgade og Sdr. Boulevard. Vi vil gerne videregive et tak til dig, der hjælper med at holde efterårsblæsten på afstand med et par støvler fundet i Byttestationen. De støvler gør nemlig et par fødder på Vesterbro glade og varme efter de blev fundet på hylden i byttestationen.

Har du fundet noget i en af byttestationerne, fx en bog der reddede staycation på Vesterbro, den perfekte skrivebordslampe eller de ekstra tallerkener, der var brug for til at middagsselskab? Del dine historier om byttestationerne med os.

sorel-img_1259


2 kommentarer

 1. Hanne says:

  Jeg foreslår, at byttestationerne tænkes ind i planerne om en genbrugsstation i det gamle Enghave Stationsområde. De er grimme i gadebilledet og pynter ikke.

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Hej Hanne

  Tak for din kommentar. Den tager vi med videre i evalueringen af byttestationerne. Forsøget med byttestationerne varer året ud. Derefter skal der arbejdes på, hvorvidt og hvordan en permanent løsning kan etableres.

  Alt godt,
  Christine/ Sekretariatet

Skriv en kommentar