www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

KONKURRENCEPROGRAM VAND I GADERNE –

Her kan du læse mere om programmet for konkurrencen Vand i gaderne – 2012.

25. juni:  Hjemmesiden med konkurrence går i luftenHer kan du/I indsende dit/jeres forslag til konkurrencen om vand i gaderne, og deltage I debatten om alle indsendte forslag. Hvad kan dit/jeres gaderums projekt med fokus på vand være? Få inspiration og se regler for konkurrencen.

Vesterbros Gader er åbne konkurrencer for dialog og netværk med formålet at inspirere vesterbroere til at sætte deres præg på Vesterbros gader. Derfor kan du også læse om, hvordan du generelt finder hjælp og finansiering til udvikling og realisering af et gaderumsprojekt. Har du brug for tips og hjælp til projektudvikling se her 

Alle kan deltage i debatten, også selvom de ikke deltager i konkurrencen med et forslag.

Upload gerne dit foreløbige forslag så tidligt du kan og få kommentarer fra andre brugere. Uploadede forslag kan ændres frem til deadline. Og et af vinderprojekterne afgøres af brugerne på sitet – så skab opmærksomhed om og opbakning til dit projekt fra starten!

06. august kl. 16-19: Kom ned i Skydebandegade, hvor vi gir en Siciliansk is, få rådgivning og mød hinanden. Vi har linet masser af vildt vådt vand og leg op i gaden, flaskedrengene spiller kl. 17 på VAND + fiske-drengene fra Nørrebro Kunsthus giver performance! Vand-lyde, vand-eksperimenter, workshop og måske kan du endda købe en fisk med hjem til middagen.

På event vil der være mulighed for at få fif til projektudvikling fra bl.a.Områdefornyelsen Vesterbro, Frivillighedscenter Vesterbro og Projektværkstedet – foruden Vesterbro Lokaludvalg.

Opdatering: Video fra dagen:


Vesterbros Gader Gadeevent 6 august 2012 – Den fine video er produceret af Torben Olander fra www.abemad.dk.

 Se billeder her.

20. august:  Deadline for indsendelse af dit/Jeres forslag til gaderumsprojekt med fokus på vand i gaderne.

21. august-23.august: Du kan stemme om hvem een af vinderne i konkurrencen skal være – her på sitet.

21. august-27. august: Juryen vælger vinderprojekter.  I alt er der vindere for kr. 100.000. Du kan vinde op til kr. 20.000 til at gennemføre dit projekt. For at komme i betragtning skal du/I kunne gennemføre dit/jeres gaderumsprojekt et offentligt sted på Vesterbro i perioden 27/8-30/10 2012. Juryen ser bl.a. på om projektet er nyskabende, hvordan projektet bidrager til fokus på vand, og om projektet bidrager til netværk og dialog på Vesterbro. Læs mere om kriterierne for konkurrencen her.

Et af vinderprojekterne vælges af brugerne her på sitet. De resterende vinderprojekter vælges af en jury på 10 personer, 5 fra Vesterbro Lokaludvalg, og 5 kreative m.m. aktører fra Vesterbro.

Jurymedlemmer for Vesterbro Lokaludvalg: Bettina Porsild, Maja Ingvartsen, Ole Rindtoft, Bruno Schwede, Jørgen Krause.

Jurymedlemmer, eksterne: Ask Holmsgaard, Flydende By; Christian Liljedahl, kunstner, Illutron; Chalotte Vad, arkitekt og deltager bl.a. i Vesterbro projekter omkring fixerum og minipark på Enghave Plads; Lars Kjerulf, sociolog og miljøekspert; Jakob Bue, Art Director & skulptur- og bygge-kunstner.

27. august-30. oktober: Vinderprojekterne gennemføres. Vær med når det sker, og følg med i hvor og hvornår, det sker, her på sitet.

Er dit/jeres projekt blandt vinderne, bidrager Vesterbro Lokaludvalg med op til kr. 20.000 til finansieringen af projektet, og med fælles PR for alle vinderprojekter.

Du/I vil desuden kunne få rådgivning og sparring fra Projektværkstedet og sekretariatet for Vesterbro Lokaludvalg.

Ultimo oktober: Afstemning om det bedst gennemførte projekt. Når vinderprojekterne er gennemført, bliver de dokumenteret her på sitet. Alle kan deltage i net-afstemning om det bedst gennemførte projekt.


Skriv en kommentar