www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

Åben have og visionsværksted (programmet opdateres løbende med detaljer for det enkelte møde)

6. maj:

Vesterbros Gader lancerer visionsproces om OTTO B og en konkurrence, hvor du kan vinde midler til at teste en projektide i form af en  prototype eller manifestation.

14. maj kl. 1530-1830 i frugthaven på OTTO B:

Vi åbner haven for ide udvikling, info, inspiration og rådgivning. Guided gåtur på de top hemmelige dele af området. Åbning af fotoudstilling om området og byggeworkshop (små prototyper). Masser af hygge og PARADIS. Vi svinger desuden en græsslåmaskine i samarbejde med beboerne i Gule by, som har inviteret indenfor i haven, og kaster måske et par blomsterfrø på området.

25. maj kl. 14-17:

Åben have. Program:

14.00: Velkomst

14.00: Byggeworkshop starter i samarbejde med 100på1dag. Vi bygger prototyper til Vesterbros gader med hilsen fra Otto Busses!

14.20:  Guided rundtur på centralværksteds området (NB der kan komme en ændring af tidspunkt for rundtur)

15.00: Beboernes (Gule Bys) visioner

15.15: Open Space – ide- og projektudvikling.

16.40: Fremlæggelser. Både af ideer/projekter og af det byggede til 100på1dag.

Tag madpakker med til picnic i haven – vi gir vand, kaffe/te, snacks mm. Hvis det regner, så trækker vi indenfor i den hyggelige portnerbolig i haven.

4. juni kl. 16-19:

Åben have. Ide- og projektudvikling, rådgivning og byggeworkshop (prototyper). Kom og få finpudset din ide til konkurrencen med deadline d. 5. juni og få en snak med de andre deltagere og rådgivere om, hvordan Jeres forskellige manifestationer af projektideer kan spille sammen, fx på et fælles arrangement. Vi slutter dagen af med at visualisere din projektide,  manifestation eller prototype.

5. juni kl. 12

Deadline i vores konkurrence om at realisere en projektide som prototype eller manifestation. Juryen voterer d. 6. juni og vinderne får besked samme dag.

8. juni kl. 14-17:

Åben have. Ide- og projektudvikling, rådgivning og byggeworkshop (prototyper).

17. juni kl. 16-19:

Åbent møde i KPH projekthus, Enghavevej 80 C, 3 sal. Vi samler alle ideer til visionsværkstedet. Få hjælp til en visualisering eller anden manifestation af din ide på visionsværkstedet d. 26. juni på Sønder Boulevard.

26. juni kl. 14-20:

Visionsværksted på Sønder Boulevard v/Valdemarsgade.

Kl. 14: Interaktiv udstilling om  projektideer til midlertidige aktiviteter åbner. Dialog og workshops.

kl. 1730: Debat med panel: Vesterbro Lokaludvalg, DSB, Københavns Kommune, Københavns Bymuseum, Tredje Natur, Supertanker, PB43, Refshaleøens Ejendomsselskab, m.fl. Moderator: Jesper Pagh.

kl. 1900: Fælles spisning

kl. 1930: Vi stifter foreningen “Otto Busses Venner”

 

 

 

2 kommentarer

  1. Lene Høck says:

    jeg vil blot gerne have sendt nyhedsbrevet

  2. Palle Rosenvard says:

    Jeg vil gerne underrettes om, de mange spændende tiltag der sker på Vesterbro.

Skriv en kommentar