www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Lav en konkurrence

Har du en god ide til en konkurrence, et tema for en konkurrence, en målgruppe for en konkurrence, et fysisk sted på Vesterbro for en konkurrence, eller…? Så kan du dele din ide med os her, og debattere og udvikle den med andre brugere.

Måske bliver netop din/Jeres ide til en konkurrence i Vesterbros Gader 2013!

Du kan komme med ideer til både større og mindre konkurrencer. Du har desuden mulighed for at være med til konkret at lave konkurrencen – hvis Vesterbro Lokaludvalg godkender dit koncept.

5 kommentarer

 1. Jeg er dukkemager og på min hjemmeside kan man se min installation/fortælling “Det rene vand” (på eng. – “A Fish’s Tale”). De er dukker skåret af træ – en drømmefortælling om en dreng som rejser i verdens hav på ryggen af en delfin. Historien skulle fortælle om hvad mennesker gør mod havet. Børn og voksne kan være med til at skabe og fremvise historien.

 2. lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Tak for din kommentar og dit link, det ser rigtig fint og spændende ud!

 3. Bettina Porsild says:

  Hej Frances,
  Du kan indsende et forslag til konkurrencen, hvis du har lyst – du skal så gøre det under upload forslag 🙂
  Mange hilsener
  Bettina

 4. rlg says:

  Kære Team Vesterbro. Jeg har et forslag til en konkurrence på gaderne, men jeg kan ikke finde “upload forslag”, som du henviser til foroven. Kan du hjælpe mig??

  :-)Rasmus G.

 5. bettina (team vbg) says:

  Hej Rasmus,

  “Upload” forslag er ikke fungerende pt, da “upload forslag” er i forhold til forslag til kørende konkurrence(r), og der ingen er pt.

  Så med hensyn til at komme med et forslag til en ny konkurrence, så laver du bare en beskrivelse her på siden, som en kommentar!!

  Ser frem til dit forslag 🙂

  Bettina

Skriv en kommentar