www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vesterbropuljen: ny ansøgningspraksis
UDGIVET dec 2015 14

Fra den 14. december 2015 ændrer vi praksis for at søge Vesterbropuljen. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du søger vores pulje. 

Vi lukker for vores digitale ansøgningssystem AMES, og du skal i stedet bruge et midlertidigt ansøgning- og evalueringsskema, som du kan finde på lokaludvalgets hjemmeside, inden vi tager hul på vores nye digitale ansøgningssystem. Læs med her, hvordan du skal søge om puljemidler hos os fremover.

Hvordan gør jeg?

Inden du begynder på din ansøgning, anbefaler vi dig at læse vores puljeguide  igennem og evt. også vores Guide til miljøvenligt arrangement. De ligger begge her. 

Herefter henter du ansøgningsskemaet og begynder at udfylde skemaet. Kontroller at dit projekts afholdelse ikke ligger for tæt på behandlingsdatoen, som er ca. en måned efter puljefristen. Du skal sende din ansøgning til vores postkasse senest midnat på datoen for puljefristen.

Hvornår får jeg svar?

Lokaludvalget tager stilling til din ansøgning på det lokaludvalgsmøde, der ligger ca. en måned efter puljefristen. Efterfølgende modtager du et svarbrev. Hvis du har fået tildelt midler, er der også vedhæftet et evaluerings- og regnskabsskema.

Senest en måned efter dit projekt er afsluttet, skal du sende det udfyldte evaluerings- og regnskabsskema retur til os. Før vi har modtaget det, kan du ikke få udbetalt de tildelte midler.

Offentliggjorte oplysninger

Vær opmærksom på, at ansøgers navn og projekttitel samt beskrivelse af projektet fremgår af lokaludvalgets dagsorden, som er offentlig tilgængelig på kommunens hjemmeside.

Næste frist

Fredag den 15. januar ved midnat er der næste gang frist for at søge Vesterbropuljen og ansøgningen bliver behandlet den 21. februar på loklaudvalgsmødet. Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte Christine Hovgaard Jensen på bu1p@okf.kk.dk eller på telefon 24 26 92 94.


Skriv en kommentar