www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vesterbropuljen har fået en lillebror
UDGIVET jun 2017 09

Vesterbro Lokaludvalg har besluttet forsøgvis at introducere Lillepuljen, hvor di kan søge op til 15.000,- og få din ansøgning hurtigere behandlet. Næste frist er den 15. august og du kan forvente at få svar på din ansøgning allerede omkring en uge efter ansøgningsfristen. Læs mere her!

For at sikre at flere små projekter med mindre planlægning og mindre budgetter kan komme i betragtning til puljemidler, har lokaludvalget i 2017 valgt at forsøge sig med Lillepuljen som alternativ til Vesterbropuljen, som modsat den nye lillebror har længere behandlingstid. Du kan søge til samme type projekter som til Vesterbropuljen og de samme kriterier og rammer for støtte gælder – du kan blot komme hurtigere i betragtning til puljemidler – bare i en mindre skala. Projekterne kan nemlig ikke søge mere end 15.000,- i Lillepuljen. 

Vesterbropuljen kan du læse alt om frister, kriterier og rammer for støtten. Du kan selvfølgelig også altid kontakte sekretariatet, så de kan guide dig og sparre med dig.  Send os en mail på vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk 


Skriv en kommentar