www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vesterbro Juletræsfest i 5 år
UDGIVET jan 2013 05

2012 blev debutåret for Vesterbro Juletræsfest.

Læs om og se billeder og time lap-film fra den meget vellykkede “Vesterbro Juletræsfest 2012” og fra workshopsene op til!

Hele november 2012 byggede skoleklasser og børnehavegrupper fra Vesterbro juletræer af genbrugstræ og på Kulturanstaltens lørdagsværksteder blev der lavet genbrugsjulepynt til den store juletræsinstallation ved navn ”For hulen i julen” – designet af Liselotte Justesen. Til juletræsfesten d. 1.12.2012 blev over 35 juletræer til en lysende skov af juletræer omkring den store juletræsinstallation i Enghaveparken. Der blev danset og sunget, julemanden spillede op med sin lirekasse og nissefamilien samlede børnene med deres tryllerier. Knap 500 portioner risengrød blev delt ud og så var julen skudt i gang!

Juletræsinstallationen blev afmonteret  søndag d. 6/1/2013. Vi takker alle Vesterbro beboere for deres respekt for installationen i julemåneden.

Festen, træerne og værkstederne har i 2012 været et resultatet af et samarbejde mellem Vesterbro Lokaludvalg, Miljø- og naturværkstedet Træstubben, Områdefornyelsen Centrale Vesterbro og Kulturanstalten, og med Billedskolen i Tvillingehallen, Café Sonja og Gang i Gaden under Settlementet som aktive deltagere.

Vores formål med initiativet er at dreje fokus fra jul som en overforbrugs – fest til at handle om fornyelse af traditioner og ressourcebevidsthed gennem kreativt samarbejde på tværs af bydelens institutioner.

Juletræsfesten på Vesterbro kører i en 5-års periode med støtte fra Områdefornyelsen Centrale Vesterbro, og vi ser frem til juletræsfest 2013 med udvidet samarbejde på tværs af bydelen.

Se hvordan Vesterbro fejrede juletræsfest på www.facebook.com/VesterbroJuletraesfest.

Læs om festen på s.20 – Vesterbro Bladet 28.11.2012. Plus, se artikel på side 3 – Vesterbro Bladet 5.12.2012

Klik videre for at se billeder fra dagen.

Billedekredit for billeder i galleriet: Catherine C. Hemmert Lund


Skriv en kommentar