www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Vejarbejde på Vesterbrogade
UDGIVET maj 2017 03

Med Københavns kommunes budget 2017, blev der sat midler af til en genopretning af Vesterbrogade på strækningen mellem Trommesalen/Colbjørnsensgade og Rahbeks Allé. Afspærringen blev stillet op ved månedsskiftet og arbejdet med strækningen af Vesterbrogade mellem Kingosgade og Trommesalen er så småt gået i gang. 

Det drejer sig om i alt ca. 1,5 km af Vesterbrogade. Helhedsgenopretningen omfatter genopretning af hele kørebanen med støjreducerende asfalt, samt genopretning af de dele af afvandingen, cykelstier og fortove, der er genopretningstrængende. Desuden bliver trafiksignaler renoveret og optimeret. Det er en ret omfattende genopretning, hvor der både graves i dybden, fjernes asfalt, laves cykelstier og vejarbejdet kommer helt ind til facaderne på bygningerne langs med Vesterbrogade. 

Hvis du er interesseret i arbejdet, har spørgsmål, klager eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte projektlederen og resten af sekretariatet, der står for genopretningen af Vesterbrogade. 

Maria Hesselbjerg, projektchef – mail

Marie Grum-Schwensen, projektleder – mail

Sofie Koch-Nielsen, kommunikationen – mail


4 kommentarer

 1. Dorte nielsen says:

  Bus 6a stopper kun i begyndelsen af Istedgade. Det er for dårligt. Den bør også stoppe ved bus 14 stoppesteder så man kan gå ad sidegader til vesterbrogade.

 2. Kasper Andersen says:

  Som Dorte Nielsen skriver – 6A mod Rødovrehallen bør stoppe flere steder end det ene i begyndelsen af Istedgade. Det holder ikke, og er til daglig gene, at der slet ingen busservice er mellem Istedgade og Platanvej for de mange, der bor og arbejder på Vesterbrogade. Særligt med arbejdets omfang og tidsperspektiv in mente.

 3. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Dorte

  Det er beklageligt, at der opstår den slags gener ved vejarbejde af det omfang. Jeg ved ikke, om der er muligheder for flere busstop på ruten, men du er meget velkommen til at rette henvendelse til Maria, Marie eller Sofie fra Teknik- og Miljøforvaltningen, som du kan finde mailadressen på ovenfor.

  Bh Christine

 4. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Kasper

  Som jeg har skrevet til Dorte, så er det beklageligt, at der opstår den slags gener ved vejarbejde af det omfang og der må næsten være en grund til, at der ikke stoppes flere steder. Måske fordi det ikke er muligt ift. vejarealet, de flere afgang eller lignende. Kontakt meget gerne Maria, Marie eller Sofie fra Teknik- og Miljøforvaltningen, som du kan finde mailadressen på ovenfor. De vil kunne hjælpe videre, da de sidder med projektledelsen af vejarbejdet.

  Bh Christine

Skriv en kommentar