www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Valg 2018: 14 nye medlemmer
UDGIVET feb 2018 21

Efter en spændende valgaften på Vesterbro Ny Skole tirsdag den 20. februar kan vi nu præsentere 14 nye medlemmer, der repræsenterer det lokale foreningsliv. Tillykke og velkommen til! 

Første valgrunde

Valgbordene var delt op mellem de tre områder Teknik- og Miljø med fire pladser og Kultur, Fritid og Børn samt Social- og Beskæftigelse med hver fem pladser efter forslag fra det afgående lokaludvalg. Kandidaterne besluttede at fastholde de tre områder og fordelingen af pladser og efter en velfortjent pause gå videre til, hvordan de skulle fordele pladserne mellem sig. 

Anden valgrunde

Social- og Beskæftigelses-gruppen blev ved deres bord sammen enige om fordelingen af deres fem pladser ved, hvad vi kalder fredsvalg. Men rundt om de to andre borde var der bænket flere kandidater, end der var ledige pladser i gruppen og derfor måtte alle tilstedeværende finde stemmesedlerne frem. Kandidaterne ved de to borde måtte op og stå, præsentere sig og argumentere for, hvorfor stemmen skulle placeres på dem. Et bord af gangen blev spændingen udløst efter indsamlingen af stemmesedlerne og de sidste ni foreningsmedlemmer blev fundet ved flertalsafstemning. 

Nye stemmer i lokaldemokratiet

Vi har fået sammensat et godt og bredt lokaludvalg med både nye og tidligere medlemmer repræsenteret fordelt på seks kvinder og otte mænd. Vi afventer dog den fuldstændige liste med de ni partipolitisk udpegede medlemmer, før vi kan fremvise et komplet nyt lokaludvalg, klar til at konstituere sig onsdag den 11. april. 

Inden  Borgerrepræsentationen formelt godkender de nye medlemmer af lokaludvalget torsdag den 22. marts, samles nye og afgående medlemmer onsdag den 21. marts. Mødet er både det sidste ordinære møde for det siddende lokaludvalg, men også et meet’n’greet-arrangement, hvor nyvalgte medlemmer, suppleanter og det afgående lokaludvalg kan hilse på hinanden.

Og så er det også en god mulighed for de nyvalgte medlemmer at opleve et ordinært lokaludvalgsmøde inden de selv skal trække i arbejdstøjet til april.

Social og Beskæftigelse

Navn   Forening
Ena Juhl Foreningen Fisken 
Ivan Christensen  Mændenes Hjem
Thomas Warburg  Brugernes Akademi
Lena Holm Jensen Lindskog  E/F Havneholmen  II 
Allan Frederiksen Kontaktcenter Klippen 

Teknik og miljø

Navn  Forening
 Per Skovgaard Andersen Husejerforeningen Humleby
Lone Billehøj  Vandidræt i Vandkulturhuset på Vesterbro 
Erik Hegelund-Frederiksen  Gårdlauget i Hedebygadekarréen 
Thomas Egholm   Vesterbro Trafik- og Byrumsgruppe

Kultur, Fritid og Børn

Navn Forening
 Cecilie Høgsbro Ejerforeningen Kærholm 
 Mikael Stenstrup KFUMs idrætsforening Vestia 
 Anja Agnethe Kure Settlementet
 Jørgen Sprogøe Petersen AB Enghaven 
 Noura Bendali Ajax København 

Her er lidt stemningsbilleder fra valgaftenen (tryk, for forstørret udgave): 

DSC01402 DSC01626 DSC01610 DSC01497 DSC01504 DSC01477 DSC01445 DSC01436DSC01615

 


1 kommentar

  1. Ulla Carstensen says:

    Rigtig godt.

Skriv en kommentar