www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET aug 2019 14

Lige nu har Kultur- og Fritidsforvaltningen hele to nye strategier i høring – Plan for Københavns biblioteker 2019-2023 og Kultur- og fritidspolitikken 2020-2023.

“Giver det mening, sætter det en god retning? Har de aflæst byens udvikling og lyttet til de råb om fællesskab og udfoldelsesmuligheder, som følger i kølvandet på den heftige udvikling, København er midt i med udviklingen af Carlsberg-byen, Havneholmene, Postgrunden – og snart Jernbanebyen? Det vil jeg kigge efter, når jeg dykker ned i de to dokumenter”, siger Jørgen Sprogøe Petersen, som er formand for det udvalg under Vesterbro Lokaludvalg, som har ansvar for kultur, fritid, børn og unge.

Vesterbro Lokaludvalg behandler de to politikker på deres næste møde d 20.8. kl. 17-19, Warehouse 9, Halmtorvet 11 (th for Øksnehallen) og alle er velkomne.

“Indimellem kommer der planer eller politikker, som har fat i noget helt væsentligt – også for os lokalt. Og andre gange er det rene pligt-papirer, som hurtigt er glemt. Jeg håber, at de denne gang har fat i noget væsentligt – og at vi kan få en god snak på vores udvalgsmøde, hvor vi skal blive enige om forslag til høringssvar.” fortsætter Jørgen Sprogøe Petersen

Du kan også gå ind på bliv hørt og give din mening til kende.