www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Ud af øveren – skal du være med?
UDGIVET maj 2016 19

Johan Olsen (Magtens Korridorer), Michel Belli og Vesterbro Lokaludvalg afholder Ud af Øveren lørdag den 13. august 2016 i Enghaveparken kl. 14-22.00. Til arrangementet søger vi en dygtige bands og solister, der øver på Vesterbro og som måske kan få muligheden for at spille den 13. august.

Har du og dit band spillet en del tid i øvelokalet, får du nu chancen for at optræde i Enghaveparken. Der er ikke honorar, men til gengæld vil det være på top professionelt udstyr understøttet af nogle af Danmarks allerdygtigste lyd- og scenefolk.

Der vil være to scener, der bliver brugt på skift.

Hvert band spiller 20-30 min.

Der er plads til alle genrer, men det skal overvejende være egne kompositioner.

Johan Olsen udtaler:”Alt musik starter i en øver. Men det kan være ret svært at komme ud af den øver så man kan spille sin musik for andre mennesker. Og vi er mange, der er nysgerrige efter hvad der sker i øvelokalerne. Derfor arrangerer vi Ud af Øveren.” 

Der er plads til 12 acts. Vil du være med, skal du maile til udafoeveren@jubii.dk senest den 10. juni 2016 med en beskrivelse af dig/jer. Hvis vi får flere henvendelser end der er plads til i programmet, lytter vi på musikken sammen med nogle unge mennesker med andre ører, og vælger de bands, der skal spille, med vægt på diversitet og kvalitet.

Der vil være gratis adgang til arrangementet den 13. august.

 


Skriv en kommentar