www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Tryghed på Vesterbrokortet
UDGIVET feb 2015 11

Hvor føler du dig utryg? Hjælp os med at kortlægge utrygge steder og hvorfor der ikke er rart at opholde sig eller passere her. Vesterbro Lokaludvalg samler alle svarene og laver en oversigt over, hvor der er utrygt på Vesterbro og hvorfor.  Hvis du har en gmail-konto kan du logge ind og sætte en knappenål med en kommentar på Vesterbro Tryghedskortet. Det kunne fx være på Otto Krabbes Plads, som Vesterbro Lokaludvalg også har valgt. tryg på knappen med knappenålen under søgefeltet og skriv en kommentar i den tilhørende boks, så vi kan læse, hvorfor der er utrygt.

Tryghedskortet er del af et Tryghedsløft på Vesterbro, der også består af en Tryghedsvandring på mandag den 16. februar fra kl. 17-19, et foredrag om tryghed for gadens folk afholdt den 5. februar og to rapporter, som lokaludvalget har været sparringspartner på. “Plads til alle? – en undersøgelse af Vesterbros byrum, set fra gaden” af  Tron Helstrup Poulsen, cnd.mer.phil og Ellen Dianmantouli, cand.mag i Kulturstudier og Socialvidenskab (for Mændenes Hjem og Områdefornyelsen Centrale Vesterbro) samt “Vesterbro vil altid være vores!” af Hanna Bøegh Svendsen (for FISKEN, Værested og Fritidsformidling)

Link til kortet: http://goo.gl/wd5kf5

Tryghedkort

Tryg på kortet for at se det i større format. Log ind med gmail og tryg på markør-ikonet for at placere din knappenål på kortet.


Skriv en kommentar