www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Tre måneder med byttestationer på Vesterbro
UDGIVET sep 2016 15

Fredag den 17. juni indviede lokaludvalget sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen og Områdefornyelsen de tre byttestationer rundt på Vesterbro. Tre måneder senere er der stadig godt gang i Vesterbyts hylder. 

Projektet med byttestationer er et forsøg, som løber fra den 17. juni og frem til slutningen af året. Og hvis vesterbroerne bliver ved med at besøge byttestationerne så flittigt, som I har, så tegner det godt for initiativet.

Besøg Vesterbyt byttestationer på hjørnet af Dybbølsgade/Sdr. Boulevard, i børnebiblioteket på første sal i Lyrskovgade og ved Træstubben naturværksted i Saxo-parken. Du kan både finde bøger, køkkenting, tøg til børn og voksne og meget andet og måske har du noget liggende, som lige så godt kunne komme ned i en af byttestationerne?

kort-med-byttestationer

Tryk på kortet for at se det i større størrelse.

byttestation-lyrskovgade-3945 byttestation-saxoparken-3956 byttestation-trekanten-3975


4 kommentarer

 1. Hanne says:

  Jeg er noget skuffet over udseendet af byttestationen ved Dybbølsgade. Den ligner noget fra en skrammellegeplads. Kunne den ikke flyttes til genbrugspladsen ved Vasbygade? Vi har i forvejen genbrugspladser, hvor dette hører hjemme. Samtidig er det noget værre bras, der ligger i byttestationen. De par gange, hvor jeg har været forbi, har der kun været ting, som burde smides direkte ud. Der findes i forvejen muligheder for at komme af med bedre ting, fx Facebook-grupper som Vesterbro kom og hent, som er rigtig velfungerende. Det korte af det lange er, at jeg ikke kan se behovet for byttestationen på denne plads.

 2. Henrik says:

  Vores familie har stor glæde af byttestationen på Sønder Boulevard. Vi har flere gange fundet legetøj og tøj til vores drenge g også selv stillet ting/tøj, som vi ikke længere ville bruge, men som andre sagtens kunne have glæde af. Måske har du bare været uheldig?

 3. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Hanne

  Tak for din besked. Vi er kede af, at høre om dine dårlige erfaringer med byttestationen og at du er skuffet over udseendet på byttestationen ved Dybbølsgade.
  Vi er bekendt med de forskellige byttegrupper på Facebook, som vi også opfordrer til at bruge – især til større ting. Der er et overraskende stort gennemløb af ting i byttestationen og den foreløbige erfaringen er, at selv mange af de ting, som umiddelbart ikke synes af noget som helst, alligevel en dag er taget. Ellers bliver de fjernet efter lidt tid af en medarbejder. Byttestationen ved Dybbølsgade er sammen med de to andre byttestationer, del af et forsøg for at afsøge behovet. Vi har fået meget positiv feedback på forsøget ind til videre, men vi tager naturligvis også dine inputs med videre.
  De bedste hilsener,
  Christine/sekretariatet

 4. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Hej Henrik

  Tak for din besked. Vi er rigtig glade for at høre, at du og din familie finder en masse brugbare ting i byttestationen og ser nytte i, at den er der.

  De bedste hilsener,
  Christine/sekretariatet

Skriv en kommentar