www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET sep 2011 13

Hvordan gør vi det endnu lettere at være cyklist i København? Kom og vær med den 21. september kl 15.30 til 1730 på Vesterbro Torv.

Vesterbro Lokaludvalg tager imod tips og ideer til en bedre cykelhverdag, mens DSB fortæller om de cykelfordele, der følger med S-more. Mød også DSBs servicepartner Serviceværkstedet, der laver mindre cykeltjek på Torvet, og Falck Cykelregister som uddeler medlemsskaber til deres cykelregister, der skal gøre livet surt for cykeltyvene. Samtidig lanceres Vesterbro og Kgs. Enghaves nye cykelkort med med tre inspirerende ruter gennem Vesterbro og Sydhavn.

Guide cykeltur
 
Den 18. september ville lokaludvalget stille op med to guidet cykelturer igennem henholdsvis Vesterbro og Sydhavnen.
 
 

Cykel, lyt og opdag ITag med på en guidet cykeltur gennem nogle af Vesterbro og Sydhavns oaser, som ligger som perler på en snor fra Skt. Jørgens Sø til Sydhavnstippen. Guiderne fra Kgs. Enghave Lokaludvalg krydrer turen med lokalkendskab og et splinternyt cykelkort med tre inspirerende ruter gennem de to bydele.

Mødested: Gammel Kongevej 10, foran Planetariet

Tid: kl. 13 – 14.30

Cykel, lyt og opdag II

Tag med på en guidet cykeltur langs vandet. Sydhavn har en af byens mest varierede havnefronter, som suppleres godt af Islands Brygge og bryggerne på Vesterbro. Guiderne fra Kgs. Enghave Lokaludvalg krydrer turen med lokalkendskab og et splinternyt cykelkort med tre inspirerende ruter gennem Sydhavn og Vesterbro. Turen slutter ved Dybbølsbro Station.

Mødested: Sjælør Station.

Tid: kl. 15 – 16.30

 


Skriv en kommentar