www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Temamøde om kollektiv trafik
UDGIVET nov 2016 11

Busser, metro og toge er med til at bringe os fra A til B. Men hvad betyder den kollektive trafik for os vesterbroere? Det vil lokaludvalget gerne høre om fra dig. Kom til temamøde om kollektiv trafik tirsdag den 22. november kl. 17-19.00 i Vesterbro bibliotek. 

Vi har inviteret Københavns Kommune og Movia til at fortælle om, hvordan man planlægger kollektiv trafik og hvad den kommende Trafikplan 16 kommer til at betyde for Vesterbro.

For hvem er den kollektive trafik til for og hvad fungerer ikke i dag på Vesterbro? Hvor er det vi har brug for kollektiv trafik? Hvordan skal den kollektive trafik binde Vesterbro sammen og sørge for sammenhæng med resten af København? Vi håber at Movia og Københavns Kommune kan hjælpe med at svare på nogle af de spørgsmål. Og så håber vi, at der kommer en masse gode bud fra fremmødte vesterbroere, der kan gøre lokaludvalget, Movia og Københavns Kommune klogere på, hvad vi har brug for på Vesterbro.

Lokaludvalget byder på lidt sandwich at gumle på og kaffe og te at varme sig på. Vi mødes i voksenbiblioteket i stuen ind til højre på Lyrskovgade 4, 1758 Kbh V tirsdag den 22. november kl. 17-19.00. Læs mere på facebook


Skriv en kommentar