www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Tak for gadefest på Istedgade!
UDGIVET sep 2016 12

Tak for en dejlig gadefest på Istedgade en solrig septembersøndag! Gadefesten var arrangeret i et samarbejde mellem Mændenes Hjem og Vesterbro Lokaludvalg, men det var i høj grad gadens beboere og bydelens faste gæster, der skabte festen.

Der var loppeboder, musik, dejlig mad, sensommersol, tonsvis af hygge og ikke mindst intense fodbolddyster på Ombolds baner. De fleste kommentarer vi fik med på vejen, var ’hvor er det fedt’, ’her sker ellers aldrig den slags i denne del af Vesterbro’, ’holder I det igen til næste år?’, og frem for alt begejstring over en fest, hvor der var plads til hele bydelens mangfoldighed af mennesker.

I Lokaludvalget fik vi en del input og ønsker med hjem. Ideer til hvordan vi kan gøre Vesterbro endnu bedre. Tak for dem! Vi tager dem med i vores videre arbejde med Vesterbro Bydelsplan, der skal være færdig i foråret 2017
#Vesterbroplan

20160911_143320 20160911_160723 20160911_160729


2 kommentarer

 1. Trine says:

  Hej lokaludvalg
  Hvem står for booking af musik til næste år?
  Tjek Wrong direction. Fantastisk band der bringer smilet og festglæden frem hos alle både unge og gamle.

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Hej Trine

  Tak for dit bud på musik. Det er medlemmer fra lokaludvalget, der sammen med Mændenes Hjem har stået for festen og har booket musikerne. Vi skriver Wrong Direction ned!

  Hav en god dag
  /Christine

Skriv en kommentar