www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Tak for en dejlig Lokalstival!
UDGIVET sep 2014 08

Lokaludvalget takker for en skøn dag på Otte Krabbes Plads. Vi nåede at tale med en masse af jer i vores telt på plads, vi delte med Områdefornyelsen Centrale Vesterbro og Frivilligcenter VSV. Læs mere om dagen, fotokonkurrence og quizzen om Vesterbro.

Himmelen var blå bag de grå skyer og temperatuen i den rigtige ende af termometret. Det var en skøn dag med masser af ballade, backgammonturnering, livemusik, lækker mad og loppemarked.

Tak for denne gang!

Sidsel Galatius og Esben Just har de sidste mange år været tovholdere på festivalen i samarbejde med Vesterbro Lokaludvalg. Sidsel og Esben har valgt at træde tilbage og lade nye kræfter komme til. Vesterbro Lokaludvalg takker mange gange for det store engagement og de mange timer Sidsel og Esben har lagt i arbejdet med Lokalstival. Vesterbro Lokaludvalg vil gerne fortsætte med Lokalstival. Hvis du har ideer eller gerne vil være med i en ny arbejdsgruppe kan du henvende dig til vores mail: vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk

Vindere af konkurrencer

Vinderne af Vesterbro Lokaludvalgs Fotokonkurrence blev:
– Tor Bagger
– Anja Anna Nielsen
– Martin Kristensen

Tillykke til jer alle! Anja deltog på Lokalstival og har modtaget sin præmie, men Tor og Martin kan kigge forbi lokaludvalgssekretariatets kontor på Lyrskovgade 4, 2. sal – oven på Vesterbro Bibliotek.

Vinderen af jubilæumsQuizzen lavet i samarbejde med Vesterbro Lokalhistoriske Forening og arkiv blev Dorte Meyer. Se spørgsmål og svar her

Se alle billederne på Facebook

image12 image11


Skriv en kommentar