www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Strøm i Enghave Parken
UDGIVET aug 2013 08

Lørdag d. 17. august vil Enghave Parken genlyde af elektroniske toner og glade mennesker, når du igen i år kan deltage i den tilbagevendende festival, hvis hovedbegivenhed finder sted i Enghave Parken.

Enghave Parken vil være fyldt med musik, hygge og en masse mennesker fra kl. 12-24, og du kan læse dig klogere på lørdagens program i Enghave Parken her.

Strøm er en festival for elektronisk musik og koncerterne i Enghave Parken er hovedbegivenheden under festivalen, der ellers også finder sted mange andre steder i København. Strøm tilbyder alt fra workshops, artisttalks, og foredrag til elektroniske koncerter i kirker samt i metrotoge.

Programmet for hele festivalen, der løber fra d. 12-18. august, kan du finde her.

Hvis du som nabo til Enghave Parken har spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at kontakte Strøm på nabo@stromcph.dk eller besøge www.stromcph.dk/nabo

Foto: Adam Garff (http://www.stromcph.dk/press/)


2 kommentarer

 1. Luise says:

  Hvornår lukker I lortet?

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Luise

  Tak for din kommentar. Hvis du har kritik, så skal du rette den mod STRØM festivals sekretariat, da Lokaludvalget desværre ikke kan hjælpe dig, da vi ikke har nogen indflydelse på hverken, hvad Enghave Parken bruges til eller hvad festivalen foretager sig.

  God dag og bedste hilsener
  P.v.a. Vesterbro Lokaludvalg/ Christine

Skriv en kommentar