www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Stofindtagelsesrum i Mændenes Hjem
UDGIVET aug 2013 07

Københavns Kommune har just fejret 1 års fødselsdag med Fixelancen og nu er det tid til at indvie “Skyen” – det nye stofindtagelsesrum i Mændenes Hjem. 

Vesterbro har taget endnu et skridt i retning af sundere forhold for stofafhængige og færre sprøjter og kanyler, der flyder i gaderne. Med Fixelancen, Stofindtagelsesrum i Sundhedsrummet på Halmtorvet 9D og nu stofindtagelsesrum i Mændenes hjem, går udviklingen den rette vej. Vesterbro Lokaludvalg har i mange år haft et ønske om udvidelse af stofindtagelsesrum og har løbende bidraget i processen.

Reception
Den 14. august kl. 14-16 holdes der åbningsreception for det nye stofindtagelsesrum ”Skyen” i Mændenes Hjem. Københavns Kommune og Mændenes Hjem vil i den anledning gerne invitere fagfolk og brugere til at deltage.

Det vil være muligt at se lokalerne i det nye stofindtagelsesrum, tale med medarbejdere og høre taler ved Socialborgmester Mikkel Warming, Minister for Sundhed og Forebyggelse Astrid Krag samt formand for Mændenes Hjems bestyrelse Jens Johansen.

Skyen
“Skyen” åbnede for brugere den 6. august 2013. I Skyen kan stofafhængige komme og indtage deres stoffer under  sundhedsmæssige ordentlige og rolige forhold på de otte indtagelsespladser og seks rygepladser i to separate rum.


3 kommentarer

 1. Hvornår på dagen er ser reception?

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Receptionen d. 14. august finder sted mellem kl. 14-16.

  Receptionen foregår i Mændenes Hjem, Lille Istedgade 2. Indgangen til receptionen vil være gennem den nye indgang til stofindtagelsesrummet i Istedgade.

 3. Søren Thalund says:

  Ærgeligt, at informationen om receptionen bliver udsendt 15.august, dagen efter receptionen 🙁

Skriv en kommentar