www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Spring ud i det: stil op til det nye lokaludvalg
UDGIVET dec 2017 23

Den 20. februar 2018 skal der vælges nyt lokaludvalg på Vesterbro. Hvad har det med dig at gøre?

Arbejdet der udføres af lokaludvalget, har stor betydning for det helt nære demokrati og den lokale udvikling her på Vesterbro. Derfor har det noget med dig at gøre! Og det er repræsentanter fra de lokale foreninger, frivillige organisationer, bestyrelser og råd, der dels stiller op, dels stemmer. Måske du eller en du kender er interesseret?

Vesterbro Lokaludvalg søger folk med holdninger

Hvis du er en lokal ildsjæl, der drømmer om en stærkere identitet på Vesterbro, samt har engagement og holdninger, så er det måske dig der skal stille op? Man skal ikke være politiker. Men man skal bo i bydelen, være medlem af en forening og have lyst til at samarbejde med andre ildsjæle.

Til februar kan du enten være med til at stemme på, hvem der skal sidde med i Vesterbro Lokaludvalg, men du kan også stille op, og få direkte indflydelse på Vesterbros udvikling. Med en plads i Vesterbro Lokaludvalg kan du være med til at sætte fokus på mærkesager for bydelen, og du får adgang til et bredt netværk af mennesker, der hver især brænder for at gøre en forskel på Vesterbro.

Du vil igennem en fire-årig periode blive udfordret og udviklet på holdninger, værdier og faglighed. Og du vil blive præsenteret for din bydel, fra vinkler du ikke før vidste var der. Som med meget andet frivilligt arbejde, kan det vise sig at være både vanedannende og stærkt livsbekræftende.

Hvis du er nysgerrig på om det er noget for dig, eller en du kender, så kan du her på hjemmesiden læse om valg til lokaludvalg

Kom til uforpligtende informationsmøde

I januar inviterer Vesterbro Lokaludvalg til et uforpligtende informationsmøde, hvor du kan få svar på spørgsmål om hvordan man stiller op, samt om hvordan lokaludvalget arbejder. 

Mødet afholdes onsdag den 24. januar kl.19-20.30, på Lyrskovsgade 4, 2. sal., 1758 Kbh V.

Du kan tilmelde dig informationsmødet ved at kontakte sekretariatet på mail: vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk.

 

 

 

 


3 kommentarer

 1. Hanne says:

  Hvad gør man hvis man gerne vil med i egen person og ikke er med i en forening?

 2. Thomas Warburg says:

  Lokaludvalget skal afspejle og repræsentere bydelen så bredt som muligt – derfor skal medlemmerne have et bagland og en godkendt forening i ryggen.

 3. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Hej Hanne.
  Som Thomas skriver skal lokaludvalget have lokal opbakning. Den måde man har valgt at sikre det, er ved at stille det som en betingelse, at det er en lokal forening, der indstiller et medlem, snarere end at det er enkeltpersoner, der stiller op.
  Rigtig mange borgere er allerede medlemmer af en forening i kraft af deres bolig. Hvis du er interesseret i at stille op til lokaludvalget, kan du undersøge om ikke der er en forening knyttet til din bolig, og så høre om du må stille op for den.
  Mvh Line, Sekretariatet

Skriv en kommentar