www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Spis med din nabo
UDGIVET jul 2014 14

Kom til fællesspisning i Sidegaden og mød din nabo! Vesterbro Lokaludvalg giver gratis middag og bænker vesterbroerne med nye naboer under overskriften ”Spis med din nabo”.

Langbord i Sidegaden
Det er vigtigt, at vi møder hinanden på tværs af de sociale skel på Vesterbro. Det at samles omkring middagsbordet, giver mulighed for samtale og en god oplevelse sammen, og styrker sammenhængskraften og fællesskabet på tværs af Vesterbro.

Der opstilles borde i gaden og så er Café Sonja klar med fadene. Første hold på ca. 70 personer spiser kl. 17 og næste hold på 70 personer spiser kl. 19. Vi serverer oksekød/kylling og vegetarmad, så der skulle gerne være noget for alle.

Fælles spisning – fælles service
Settlementet vil i samarbejde med Felix Becker, Urban Miljø- og Naturvejleder, skabe Vesterbros største picnickurv med service, der gratis kan lånes ud til arrangementer på Vesterbro. Café Sonja vil mod betaling stå for opvask af service efter brug. Dette vil vi gøre for at mindske brugen af engangsservice på Vesterbro og derved gøre Vesterbro en lille smule mere bæredygtigt.

Derfor vil vi meget gerne have, at du medtager gamle tallerkener, knive, gafler, kopper og glas. Disse skal bruges til fællesspisningen og derefter til at lave Vesterbros største picnickurv, som skal kunne bruges i stedet for engangsservice til arrangementer på Vesterbro. Men hvis du ikke kan overskue det, eller ikke har service tilovers, så er du fritaget.

Tid, sted og tilmelding
Arrangementet finder sted onsdag d. 13. august, kl. 17 og kl. 19 i Sidegaden (Saxogade). For at deltage, skal du møde op enten mandag den 11. august eller tirsdag den 12. august og hente “billetter” til ”Spis med din nabo”, i Cafe Sonja. Der er et begrænset antal billetter og det er først til mølle.

Tilmeld på Facebook – husk at hente billetter hos Café Sonja uanset tilmelding.

Om Sidegaden
I Saxogade på Vesterbro ligger Sidegaden. Sidegaden er et miljø- og beskæftigelsesprojekt og har eksisteret siden 1986. I dag omfatter Sidegaden fire socialøkonomiske virksomheder og væresteder. Sidegadeprojektet er et socialt projekt, der finansieres gennem begrænsede midler fra fonde og puljer samt indtægter fra salg i butikkerne.

Læs mere om Sidegaden og Settlementet 


Skriv en kommentar