www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Søg Vesterbropuljen – frist den 15. oktober
UDGIVET okt 2016 04

Skal Vesterbro Lokaludvalg være med til at støtte dit projekt til glæde for vesterbroerne og dem der ellers bruger vores bydel? Så skal vi have din ansøgning senest den 15. oktober. Nu kan du også søge til 2017-projekter.

Vesterbropuljen støtter lokale projekter, der kan være med til at skabe møder mellem vesterbroerne, lærer os noget nyt, giver os spændende kulturelle oplevelser eller hjælper med at åbne vores øjne over for aktuelle problemstillinger eller understøtter netværk – og alt der i mellem. Enhver borger, gruppe eller forening kan søge om støtte til aktiviteter og arrangementer, der foregår på Vesterbro, har en klar Vesterbrovinkel og er med til at styrke og udvikle Vesterbros identitet.

Hvis dit projekt først finder sted i 2017, kan du nu søge midler til det. Hvis dit projekt foregår over årsskiftet skal vi have to separate budgetter. Kontakt sekretariatet, hvis du er i tvivl om ansøgningsprocessen eller noget andet på mail vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk

Så send os din ansøgning! Læs mere om rammer og kriterier og send os din ansøgning senest midnat den 15. oktober til mail vesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk

Ansøgningerne bliver behandlet på lokaludvalgsmødet den 16. november. Vær opmærksom på, at dit projekts startdato skal ligge efter den 16. november.


Skriv en kommentar