www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET okt 2011 28

Københavns turbopulje Snabslanten belønner 5. november kulturprojekter med i alt 30.000 kr., når projektteams kæmper om at gøre deres projekt til det skarpeste.

Projektduel 2 – Snabslantens alternative uddelingsarrangement

Den 2. juni 2011 genlød Spillestedet Stengade af kampråb og konstruktiv feedback. I fem timer udviklede unge københavnere deres projekter. Det gav fire hold et kontant udbytte i form af i alt 30.000 kr. Den 5. november gentager Snabslanten i samarbejde med KraftWerket succesen og uddeler igen penge, der gør en forskel for små kulturprojekter. Shahin Nasrolla, der deltog i den første projektduel, fortæller om sine oplevelser: “Vi var vildt glade og taknemlige, både for pengene og for oplevelserne. Pengene gjorde, at vi kunne gå i gang med vores projekt langt før forventet, og så mødte vi andre engagerede unge, der inspirerede os og gjorde vores projekt bedre.”

Skarpere projekter

Projektduel 2 foregår 5. november kl. 12 på KraftWerket i Valby. Projektduellen foregår i en sørøver-setting, hvor kulturelle igangsættere mellem 13 og 30 år dyster mod andre projektteams i projektdiscipliner som brainstorm, budgetplanlægning, visualisering og pitch. Ved at udsætte deltagerne for bl.a. ’piratangreb’ og ’baghold’ dyster de sig til bedre og skarpere projekter, der sidst på dagen præsenteres for et dommerpanel. Panelet udvælger de bedste projekter, der går fra Projektduel med et kontant udbytte på helt op til 15.000 kr.

Kamp om kulturmidlerne

Med færre og færre penge til kultur i de københavnske puljer bliver der større og større kamp om kulturmidlerne. Med koblingen af vidensdeling og uddelingsarrangement sikrer Snabslanten, at alle deltagerne får et udbytte af dagen. Også dem, der ikke får del i de 30.000 kr., står tilbage med et skarpere projekt og øget chance for at modtage støtte fra andre puljer og udvalg i Københavns Kommune.

Se mere på

www.kraftwerket.dk og www.snabdeluxe.dk/projektduel

For yderligere information: kontakt Nana Friis Madsen, leder af KraftWerket, på tlf. 29 435 363.


1 kommentar

  1. Rusty says:

    Free knowledge like this doesn’t just help, it promote decyoracm. Thank you.

Skriv en kommentar