www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Smukificering af metrohegnene
UDGIVET jul 2014 31

De seneste to somre har mere end 50 lokale og internationale kunstnere mødtes over en weekend for at udsmykke de grønne metrohegn på Sdr. Boulevard. Den 9.-10. august 2014 sker det igen!

Udsmykningen på Sdr. Boulevard er noget helt unikt, fordi alle kunstnerne på samme tid kreerer sine værker. Naboer og besøgende kan se værkerne blive til i løbet af weekenden, mens der er musik og aktiviteter for tilskuerne.

Kunstnere fra ind- og udland
Kunstnerne er en blanding af professionelle og selvlærte, både danske og internationale. I løbet af weekenden kan du få et unikt indblik i, hvordan de forskellige kunstværker bliver til fra start til slut. Du kan følge kunstnerne arbejde med hver en detalje og overveje næste træk på de kæmpestore lærreder, som metrohegnet udgør.

Eventen arrangeres i et samarbejde mellem Områdefornyelsen centrale Vesterbro, Kreativt Forum, der er et netværk af lokale, kreative kræfter og Metroselskabet Byens Hegn.

Hvor og hvornår
Mød op den 9. og 10. august mellem kl. 10.00 og 21.00 ved metrohegnet på Sdr. Boulevard og bidrag til den positive stemning. Programmet opdateres løbende på Kreativt Forum Vesterbro. Udover de arbejdende kunstnere, er der musik, hygge og aktiviteter for både børn og voksne fra formiddag til aften.

Se filmen fra sidste års event her

2. Formidabel af Ania Nørgaard og Sesse Kristensen, august 2013. Foto Mimi Larsson SMUKIFICERING 2013 1 SMUKIFICERING 2013 2


Skriv en kommentar