www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Sharing Copenhagen – Bynaturpuljen
UDGIVET apr 2016 19

Sidder du med et spændende grønt projekt, så skynd dig at sende det til Bynaturpuljen senest søndag den 1. maj. 

Puljen understøtter mindre partneres opstart og afprøvning af nye ideer, projekter og prototyper. I 2016 fokuserer Sharing Copenhagen særligt på projekter om bynatur. Står du med den gode idé? Så søg om støtte via vores ansøgningsskema: Sharing Copenhagen 2016 partnerskab og pulje

Arrangementer lige nu

Sharing Copenhagen inviterer hver måned i 2016 til eftermiddagsmøder, hvor du kan få indblik i nye mål og tiltag indenfor Teknik- og Miljøforvaltningens område.

Læs programmet for Sharing Copenhagens eftermiddagsmøder.

Sharing Copenhagen

Sharing Copenhagen danner ramme for grønne partnerskaber mellem Københavns Kommune og byens mange miljøinteresserede aktører.

I Københavns Kommune er det en ambition, at byen fortsat skal være blandt verdens grønneste, mest ressourceeffektive og attraktive byer at leve i. Den ambition tror vi kun kan indfries, hvis vi samarbejder med byens borgere, virksomheder og organisationer, så vi skaber synergi mellem de initiativer og projekter, som byens brugere laver, og de rammer som Københavns Kommune med sine målsætninger på teknik- og miljøområdet tilbyder. Sharing Copenhagen skal derfor fungere som en ramme for partnerskaber mellem Københavns Kommune og byens mange aktører, som deler vores ambitioner.


Skriv en kommentar