www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Puslespil i Enghaveparken
UDGIVET jun 2014 17

Kom og vær med i Enghaveparken, når Johan Amhild i juli og august giver dig, dine børn og bedsteforældre mulighed for at være med til at udforme et alternativt og midlertidigt byrumsmøbel i Enghave Parken.

Urban Puzzle er et foranderligt byrumsmøbel, og en midlertidig (kunst)installation, der vil overraske ved at ændre form, udfordre fysisk med indbydende bevægelsesruter, og lægge op til ophold og hvile.

Byrums-puslespils-møbel
Installationen består af 32 elementer i 12 forskellige former og størrelser. De kan sammenlignes med (lege)byggeklodser og er enten firkantede eller trekantede. Alle elementerne følger et grit, hvor max længde og højdeer 90 cm. Elementerne kan sættes sammen på kryds og tværs og har derfor nærmest uendelige udformningsmuligheder. På forskellige workshops former brugerne installationen, i samarbejde med kunstneren.

Workshops i Enghave Parken
Søndag d. 20. juli fra kl. 12-16
Lørdag d. 23. august fra kl. 12-16

F’ølg med på kunstneren Johan Amhilds hjemmeside

Puslespil til flere aldersgrupper
Der har allerede været afholdt en workshop sammen med Fritidshjemmet UNO. Hold øje med vores facebookside, hvor der kommer en billedmappe fra dagen.

Ideen er, at resultatet af den sidste workshop, kommer til at blive stående i Enghave Parken til dette års STRØM Festival der løber fra d. 11-17. august

Urban Puzzle er udviklet af Sonne Amhild og støttet af Københavns Kommune, Områdefornyelsen Centrale Vesterbro, Puljen for Borgerinitiativer, Kreativt Forum og Vesterbro Lokaludvalg.

Klik på plakaten, for at se den i større størrelse

Plakat


Skriv en kommentar