www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Blomstrende By

Få jord under neglene og vær med til at skabe små oaser af bynatur på stenbroen. Adoptér et gadebed og pas det sæsonen igennem Gevinsten er jord under neglene, ejerskab til bydelen, flottere kvarter og mere viden om pasning og pleje af et blomsterbed.

Ud fra lejligheden

Blomstrende By er et unikt samarbejde på tværs af forvaltninger og lokale aktører, der sætter nye standarder for borgerdeltagelse på offentlige arealer. Siden 2012 har Blomstrende By givet daginstitutioner, skoler, foreninger, erhverv og borgere muligheden for at adoptere et gadebed for en sæson. Det ligger helt i tråd med Københavns politikeres strategi om, at bynaturen skal pible frem mange små steder, at den ikke altid behøver at være velfriseret og tæmmet, og at den skal skabes sammen med københavnerne.

Sådan adopterer du et bed

Mød op til en af vores workshops og hør, hvilke bede der er ledige. Her kan du booke det bed, du gerne vil passe sommeren over.

Lokaludvalget byder foråret velkommen med en spirings-workshop ved naturværkstedet Træstubben i Saxoparken lørdag den 5. maj kl. 12-15. Kom og adopter et gadebed og vær med til at forspire inden udplantningen i juni.

Læs mere her og på facebook her

Blomstrende By på Vesterbro

  • Spire-workshop i naturværkstedet Træstubben den 5. maj kl. 12-15 – facebook
  • Farvel og på gensyn till Enghaveparken den 19. maj kl. 12-15 – facebook
  • Hegns-workshops den 27. maj og den 29. maj – kontakt sekretariatet for at blive sat i kontakt med Wise Design
  • Plante-workshop i naturværkstedet Træstubben den 6. juni kl. 15.30 til 18.00  – facebook
  • Vinter-workshop i i naturværkstedet Træstubben i september (dato og tidsrum følger)

 

P1140079_lille OLYMPUS DIGITAL CAMERA