www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Programrelease: Kulturhavn viser nye veje i havnen
UDGIVET jun 2014 11

Kulturhavn festival overgår i år sig selv med svimlende 250 gratis, kulturelle oplevelser i de smukke kulisser omkring Københavns Havn.

Kulturhavns plakat og det spritnye, vandfaste program er stævnet ind. Til swingende rytmer og omgivet af dansere, blev plakat og program sejlet ind på historisk træskonnert til modtagelse på et af de nye festivalområder – Papirøen.

Dagens release blev en festlig optakt til årets Kulturhavn festival, der løber af stablen 1.-3. august. Om bord på De Forenede Sejlskibes majestætiske skonnert ankom årets plakat og program, der er lavet i stenpapir – og dermed vandfast.

På Vesterbro kan du se frem til at udforske Enghave Brygge, og lege i vandet og hoppe i trampolin og meget mere fra Bølgen ved Kalvebod Brygge.

Kalvebod Brygge – Vandhunde og dans på Bølgen  
Kulturhavn indtager Bølgen – det ikoniske nye, bølgede anlæg på Kalvebod Brygge – med en lang række sjove vandaktiviteter og pop-up danseevents. Er du vandhund, så kom forbi og tag med på en rotur ud i havnen eller spring i vandet fra en trampolin på Splash-området nedenfor Langebro!

Enghave Brygge – Udforsk et havneområde i forandring
Enghave Brygge huser det smukke DieselHouse. Gå på opdagelse i museets udstilling og oplev drønet fra en af verdens største dieselmotorer. Eller tag med på ”hemmelig” guidet tur rundt i området, der afslører endnu urørte sider af et havnekvarter, som i nær fremtid bliver en helt ny københavnsk bydel.

Fakta om Kulturhavn

  • Danmarks største kultur- og havnefestival
  • 110.000 besøgende
  • 1.200 frivillige entusiaster
  • 250 gratis aktiviteter
  • 100 aktører
  • 9 festivalområder
  • 1.-3. august 2014

Find det samlede program og læs mere på www.kulturhavn.dk

Kulturhavn 2014 er blevet til i samarbejde med Københavns Kommune og By & Havn samt en række mindre sponsorer.

Pressefoto - Release af Kulturhavn plakat


Skriv en kommentar