www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Plads til forskel: Få hjælp til jeres projektidé 12. juni
UDGIVET maj 2014 27

Var du med til at arbejde videre på ideer til projekter på Vesterbro, der skal hjælpe til bedre naboskab og plads til forskel? Så kom til opfølgende workshop den 12. juni.

Fik I ikke snakket helt færdigt om jeres projektidé ? Er du i tvivl om, hvordan I konkret kommer videre med idéerne? Så har du/I muligheden for at komme til en opfølgende workshop. Her kan du få:

  • sparring på jeres projektidéer
  • gode råd til projektbeskrivelse og budget
  • viden om, hvordan du søger Områdefornyelsens og Lokaludvalgets puljer
  • evt. møde nye samarbejdspartnere

I forbindelse med høringen om Plads til forskel i Gethsemane lørdag d. 24. maj, arbejdede tilhørere og paneldeltagerne videre i forskellige workshops efter høringen, hvor de fandt idéer til konkrete projekter på Vesterbro.

Vi starter workshoppen med at trække lod mellem de projekter, der fik flest stemmer til høringen den 24. maj. Så kom og hør, hvem der får 1., 2. og 3. præmien.

Husk, det kræver en projektbeskrivelse og et budget, at kunne bruge puljemidlerne. Projektet skal være rettet mod Vesterbro, samt netværks- og dialogskabende.

Mød op på Kulturanstalten, 2. sal, kl. 18-20. Tilmelding til Tine på as5h@tmf.kk.dk, så sørger vi for, der er en bid mad til alle

Projektforslag til afstemning
Resultatet af dagen blev en række konkrete forslag til lokale initiativer. Områdefornyelsen og Lokaludvalget har afsat i alt 30.000 kr. til en 1., 2., og 3. præmie til at udføre projekterne. Over et glas champagne stemte dagens deltagere om de bedste forslag

De to projekter, der fik flest stemmer (10 stemmer hver):

  • Fire morgenmadsarrangementer rundt omkring i bydelen arrangeret af væresteder, naboer og dem, der vil være med. Et uformelt forum, hvor man kan mødes på kryds og tværs.
  • Mere liv på Halmtorvet. Et forslag om flere aktiviteter på Halmtorvet gerne på tværs af forskellige lokale netværk.

De tre projekter, der fik næstflest stemmer (6 stemmer hver):

  • Kødbyen for retten. En gentagelse af dagens høring, men med stofmisbrug i Kødbyens klubmiljø som tema.
  • Gadens galleri, kunst i byrummet.
  • ”Less is more”, små enkle initiativer til at mødes i Vesterbros byrum

 


Skriv en kommentar