www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Otto B får ny forening
UDGIVET okt 2013 22

Foreningen ”Otto Busses Venner” holder stiftende generalforsamling d. 29. oktober, og vil med foreningen puste liv i ideer til nye aktiviteter på arealerne ved Otto Busses Vej.

Hvad kan man bruge arealerne ved Otto Busses Vej til, når DSB efterhånden rømmer stedet? Det spørgsmål har Vesterbro Lokaludvalg brugt kræfter på at besvare gennem forskellige workshops og visionsvæksteder i løbet af foråret og sommeren.

Bettina Porsild siger om den nye forening: ” For at samle al den gode og konstruktive energi, stifter vi nu ”Otto Busses Venner”. Jeg håber, foreningen kan holde kog i gryden, konkretisere de gode ideer, og i det hele taget være med til at rette opmærksomheden mod borgernes mange visioner. Vi vil i den kommende proces være presset nedefra.”

Otto Busses fremtid
Otto Busses Vej står snart i et limbo mellem ejeren, som afhænder værkstedsaktiviter og lagerplads og den nye lokalplan, som skal sætte retning på den fremtidige udvikling – men først i 2023.

Du kan læse mere om processen på lokaludvalgets hjemmeside vesterbrosgader.dk

Hvor&Hvornår
Foreningen ”Otto Busses Venner” holder stiftende generalforsamling d. 29. oktober, kl. 19 i portnerboligen på Otto Busses Vej (til højre, når man kommer gennem tunnelen fra Enghavevej). Foreningen vil samle alle gode ideer til midlertidige aktiviteter på det store DSB-areal. Alle er velkomne.

 


Skriv en kommentar