www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Oplysning om den nye dataforordning
UDGIVET maj 2018 25

I dag den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft. Den skal sikre en mere effektiv beskyttelse af personoplysninger i EU.

Du modtager denne mail, fordi du er på vores liste over modtagere af nyheder fra Vesterbro/Kgs. Enghave Lokaludvalg.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra os fremover, kan du framelde dig nu ved at benytte linket ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af denne mail. Du kan også efterfølgende til enhver tid framelde dig på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af den nyhedsmail, du modtager. Din afmelding påvirker ikke eventuelle klient- og sagsrelaterede breve og mails, du modtager fra os.

Læs mere om EU GDPR (dataforordningen)


1 kommentar

  1. Erik Hegelund says:

    Hvis man bor i en andelsboligforening, som mere end halvdelen af Vesterbro gør, så skal man pludselig til at betale sin administrator for at behandle sine data på sikker vis. Derudover skal alle foreninger (små og store) lave en masse procedurer til sikring af deres personoplysninger og kan blive idømt store bøder, hvis de ikke gør det. Så det kan godt på papiret se ud som et glimrende forslag, men i realiteten er det faktisk ikke særlig godt pga. alle de dokumentationskrav en masse små virksomheder og foreninger nu skal præstere og nu er det slut med f.eks. åbne ventelister i andelsboligforeningerne osv. osv. Endnu en årsag til at melde sig ud af EU ligesom Storbritannien gjorde.

Skriv en kommentar