www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Op på jernhesten med cykelkortet
UDGIVET jul 2016 12

Kgs. Enghave Lokaludvalg har samarbejdet med Vesterbro Lokaludvalg om et cykelkort på tværs af de to bydele. Du kan få det på tryk, finde det på app og lige her på vores hjemmeside til at tage med i lommen og i ørerne.

Sommeren er over os og selvom cykelvejret har været tvivlsomt, så skal du stadig have muligheden for at stige på din cykel og lære noget nyt om din bydel. Vores cykelkort er blevet opdateret og de tre smukke ruter er blevet indtalt og optaget, så du kan tage dem med i ørerne.

Find dem bl.a. her og Tales & Tour via Appstore eller Google Play

Du kan selv printe en kopi eller komme forbi og hilse på os på Lyrskovgade 4, 2. sal. og få et vandafvisende eksemplar til det lunefulde sommervejr.

Industriruten fører gennem en række af Vesterbro og Sydhavns gamle industri-områder, hvoraf mange har fået nyt liv og helt nye funktioner. Turen starter på Rådhuspladsen og slutter på Carlsberg. Turen er 7,6 km lang.

Ruten langs vandet starter meget passende på Dybbølsbro Station og fører langs vandet til Sjælør. Undervejs passeres nybyggeri, gamle haveforeninger, den gamle fiskerihavn og grønne områder ud til vandkanten. Turen er 12,6 km lang.

Oaseturen går på tværs af Vesterbro og Sydhavn, fra Sankt Jørgens Sø til Sydhavnstippen. Turen fører gennem nogle af de to bydeles små og store åndehuller.Turen er 7,5 km

Cykelkort Vesterbro 2016-05-11


Skriv en kommentar