www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Op på cyklen i sommerferien
UDGIVET jun 2014 30

Miljøministeren vil have danskerne op på cyklen i sommerferien. Hun tilbyder masser af nye gratis cykeloplevelser og guides til at finde dem. Så støv cyklen af, og kør ud i sommer-Danmark!

Miljøministeriet har aldrig haft så mange tilbud til cyklisterne i sommerlandet som i år. Hundredevis af kilometer skovveje, store nationale cykelruter, landets bedste mountainbikeruter og masser af gratis overnatningsmuligheder. Miljøminister Kirsten Brosbøl vil have så mange af os som muligt op på de tohjulede.

– Der er ikke tilfældigt, at vi gør en særlig indsats for at gøre naturen cykelvenlig. Cykelture giver store oplevelser, fordi vi kommer tættere på naturen og længere væk fra parkeringspladserne. Samtidig er det en sund måde at bruge sin ferie på. Jeg vil gerne slå et slag for et par feriedage i sadlen og gerne i Danmark, siger miljøminister Kirsten Brosbøl.

Naturstyrelsen har lanceret mere end 200 digitale guides til naturområder i hele landet, der fortæller om naturen, historien og mulighederne for at opleve i det fri.

Så kan man både finde sig til rette, hvis man kun vil cykle på flade, nedlagte jernbanestrækninger, og hvis man kun vil kaste sig ud over stejle mountainbikeruter. På www.udinaturen.dk kan man se alle de forskellige friluftstilbud, der er tilgængelige i hele landet.


Skriv en kommentar