www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET feb 2011 07

Der er søgt om områdefornyelse på den centrale del af Vesterbro. Ansøgningen om områdefornyelse er delt i hhv. øst og vest -delen af det centrale Vesterbro.

Der kommer svar fra Socialministeriet på ansøgningerne i slutningen af marts 2011.

Vesterbro Lokaludvalg samarbejder naturligvis tæt med den kommende områdefornyelse.

Ansøgning for område Øst, der udgøres af området mellem Ingerslevsgade, Skelbækgade, Sdr. Boluevard, Skydebanegade, Istedgade, Dannebrogsgade, Matthæusgade, Enghavevej, Frederiksstadsgade, Mysundegade, Istedgade, Valdemarsgade, Dybbølsgade, Sankelmarksgade. Se ansøgningen her (vær opmærksom på at det er en meget stor pdf).

Ansøgning for område Øst, der udgøres af området mellem Enghavevej, Frederiksstadsgade, Mysundegade, Istedgade, Valdemarsgade, Dybbølsgade, Sankelmarksgade, Ingerslevsgade, Enghaveveh, Vigerslev Allé, Vester Fælledvej, Lyrskovsgade. Se ansøgningen her (vær opmærksom på at det er en meget stor pdf).

Det er også muligt at få ansøgningerne i papirudgave, kontakt sekretariatet på tlf. 33 24 31 63 og lav en aftale om det.


3 kommentarer

 1. Kære Områdefornyelse Jeg har fået lovning på to bænke med ryglæn sat op på Liva Weels Plads af Københavns Kommune, I skulle have skaffet dem ,da kommunen ikke har råd til bænkene. Kommunen skrev til mig ,at I har skaffet dem og de vil blive sat op inden for få uger. Kommer bænkene i sommer eller først til næste år? Vi ældre på Liva Weels Plads savner bænke med ryglæn. Kærlig Hilsen Thorbjørn

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Thorbjørn

  Tak for din henvendelse. Du har fået fat i Vesterbro Lokaludvalg, men jeg skal nok sørge for at sende dine ord videre til Områdefornyelsen.

  De bedste hilsener,
  Christine/sekretariatet

 3. Thorbjørn Hellbo Pettersen says:

  Kære lokaludvalg Jeg vil gerne takke for de to bænke der er opsat på Liva Weels Plads i år. Det har været på foranledning af undertegnede sidste år ,og så kom de i år 20/04-17 Bænkene er meget smukke og herlige at sidde på rigtig mange tak det glæder mange ældre borger i og omkring Liva Weels Plads. Kærlig Hilsen Thorbjørn Hellbo Petersen Heilsgade 4 st,tv

Skriv en kommentar