www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Nyt: Udredning af Sydhavnsmetro
UDGIVET jun 2013 13

Er du interesseret i muligheden for en fremtidig metrolinje gennem Sydhavnen? Nu kan du både læse Metroselskabet korte og lange version af udredningen af Sydhavnsmetroen.

Formålet med udredningen er, at skabe et beslutningsgrundlag for Metroselskabets ejere omkring en ny metrolinje til Ny Ellebjerg gennem Sydhavnen. Sydhavnsmetroen, som den også kaldes, er en afgrening af den påbegyndte Cityring og de tre stationer er udvalgt til at lægge ved Teglholmen, ved Mozarts Plads og Ny Ellebjerg station.

Læs resume her.

Læs den fulde rapport her.

 

 


4 kommentarer

 1. Arne says:

  Der er linket til den samme rapport i begge tilfælde.

 2. lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Der ligger nu resumé og den fulde rapport.Tak fordi du påpegede fejlen.

 3. Pontus Eriksson says:

  Jeg har studeret den fulde rapport, og synes det er et glimrende godt forslag. Men København trænger til endu mere Metro. Fx kan linje 1 og 2 splidtes efter Nørreport st, og linje M1 standser ved Sølvtorvet – Indre Nørrebro – Nørrebro Rundel – Ydre Nørrebro – Nørrebro st – og videre under Frederikssundvej til Husum st. Statistik fra A-busserne viser, at lige denne rute har flest passager. Og Letbane kommer ikke blive godt i de tædtbefolkede områder som Nørrebro og Brønshøj etc

 4. Brian Nielsen says:

  Hej. jeg synes bare, det er synd, at den Sydhavns Metro bliver en halvblind linie – Den burde køre ud og dække valby lidt bedre og måske ende ved Vanløse. Der bor og kommer til at bo rigtigt mange mennesker i valby området fremover , men bydelen er dækket dårligt.

Skriv en kommentar