www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Nyt udendørs madmarked i Kødbyen
UDGIVET jan 2015 21

De kommende to år vil der i sommerperioden fra april til september blive holdt madmarked i Kødbyen minimum hver lørdag. Der bliver 70 stadepladser med både hjemmelavet mad og friske råvarer, ligesom der bliver mulighed for at spise frokost på markedet. Det første marked holdes lørdag den 4. april.

Markedet vil være meget folkeligt og have både skiftende og faste stadeholdere, ligesom overdækningen med teltdug, parasoller, osv. vil variere.Overborgmester Frank Jensen glæder sig over, at der kommer endnu mere gang i den positive udvikling af Kødbyen:

”Kødbyen vil summe af endnu mere liv i weekenderne i sommerhalvåret, når københavnere og turister lægger vejen forbi for at købe madvarer og nyde stemningen på Københavns nye, udendørs madmarked. Med markedet viser vi omverdenen, at man nu midt i København kan opleve et ægte, udendørs madmarked med masser af dufte, smage og aktivitet. Dermed supplerer det nye madmarked Torvehallerne og er med til at løfte fortællingen om Kødbyen og København som en vigtigt og spændende madby.”

Københavns Ejendomme har efter et udbud valgt firmaet Kødbyens Mad & Marked som operatør af markedet, fordi deres ambitionsniveau, erfaring og gå-på-mod er unik og deres ideer til at drive et madmarked i Kødbyen ligger helt i tråd med den politiske vision om en spændende, afvekslende og kreativ Kødby. Med det nye madmarked markerer Københavns Ejendomme samtidig afslutningen på en lang ombygningsproces i Kødbyen. Ombygningen har i flere år betydet, at udearealerne ikke har kunnet bruges til offentlige arrangementer.

Madmarkedet i Kødbyen holdes i 2015 hver lørdag fra den 4. april til og med lørdag den 26. september. Som udgangspunkt holdes der også hver måned et søndagsmarked med skiftende temaer, ligesom det forventes, at der uden for sæsonen vil kunne holdes et månedligt marked, f.eks. i forbindelse med julen.

Læs interviewet med Mads Uldall, Leder af Kødbyen, i Vesterbrobladet, hvor Mads bl.a. fortæller om madmarkedet.

(Tekst fra pressemeddelelese som vi har sendt ud onsdag den 21. janauar 2015.)


Skriv en kommentar