www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Nyt om Istedgade
UDGIVET jan 2015 30

Teknik- og Miljøforvaltningen  ligger noget foran tidsplanen, og  forventer derfor at være færdige med alle fortovene og beplantningen i begyndelsen af marts. Herfra venter de på varmere vejr, før de kan lave det sidste asfaltarbejde mellem Dannebrogsgade og Enghave Plads i april-maj.

Der er godt nyt til de trængte beboere og erhvervsdrivende på Istedgade og sidegaderne. Teknik- og Miljøforvaltningen er foran arbejdet med anlægs- og belægningsarbjedet,  og forventningen er at det hele står færdig til endelig indvielse i slutningen af maj eller starten af juni. Lokaludvalget vil orientere nærmere, når den endelige beslutning om dato ligger fast.

Anlægsarbejdet i uge 6-8

Valdemarsgades sydside vil fortsat være lukket i uge 6 og 7.

Affaldskurve og beplantning

Istedgade får flere affaldskurve end tidligere. De kommende uger bliver affaldskurvene stillet op, så det bliver nemmere at komme af med sit affald. Det meste af beplantningsarbejdet er afsluttet. Der bliver plantet enkelte træer på nordsiden mellem Gasværksvej og Dannebrogsgade og på sydsiden mellem Oehlenschlægersgade og Flensborggade.

Kantsten og belægningsarbejde

Brolæggerne mangler stadig lidt arbejde med fortove og kantsten på enkelte steder mellem Dannebrogsgade og Flensborggade. Dette arbejde færdiggøres de kommende uger.

 


Skriv en kommentar