www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Nye forbindelser – borgermøde om Bynet 2019
UDGIVET feb 2018 05

Cirka 20 borgere mødte torsdag aften den 1. februar op til borgermøde i Kulturanstalten om forslaget til nye forbindelser i det lokale busnet i forbindelse med Cityringens åbning i 2019.

Efter oplæg fra Lokaludvalgets formand, Københavns Kommunes Økonomiforvaltning og trafikselskabet Movia fik borgerne i grupper mulighed for at stille spørgsmål om, hvilke indvirkninger de foreslåede ændringer vil have på deres hverdag.

Debatten løb frit og flere borgere ville med de foreslåede ændringer kunne komme lettere rundt i deres hverdag, men manglende stoppesteder, hvor Platanvej og Vesterfælledvej møder Vesterbrogade og det fik mange kommentarer med på vejen.

Giv os din kommentar

Lokaludvalget tager de mange kommentarer, som blev givet på mødet med i det høringssvar, som skal indsendes. Har du kommentarer til ændringerne, kan du sende dem til vores mailadresse senest den 6. februar.

Link til Movias forslag om nye lokale busruter på Vesterbro

Overordnet om de nye ruter på Vesterbro og Kgs. Enghave  

Kort 1 over de nye busruter og Kort 2 over de nye busruter  

Link til Movias video


2 kommentarer

 1. Vibeke Møller says:

  Det bekymre mig at der ikke kommer til at gå en Abus fra bådhavnsgade og ind til Enghave og Frederiksberg.

 2. Lokaludvalget says:
  Team Vesterbros Gader

  Kære Vibeke

  Tak for din kommentar. Både Kgs. Enghave Lokaludvalg og Vesterbro Lokaludvalg er opmærksomme på sammenhængen mellem bydelene og hvordan de kommer til at være forbundet af a-busserne.
  Bh Christine/ sekretariatet

Skriv en kommentar