www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Ny lydvandring vækker Carlsberg til live
UDGIVET aug 2015 12

Lørdag d. 15. august 2015 er der lancering på en ny lydvandring på Carlsberg, ‘Bryggede historier. Kom til lancering og udforsk Carlsbergs mange pudsige områder.

‘Bryggede historier’ er en samling af anekdotiske overraskelser og historiske fortællinger helt tilbage fra tiden, hvor J.C. Jacobsen grundlagde Carlsberg-bryggeriet og indtil nu, hvor en helt ny bydel er ved at blive til midt i København.

Lydvandringen sætter fokus på nogle af de mange fortællinger som området ligger inde med. Der fortælles blandt andet om Kapselloftets hemmelige kroge, Snoremandens bedrifter, hvad vandstanden i en sø kan have med strejke at gøre, og hvad den underjordiske ølverden gemmer på.

Find lydvandringen på: bryggedehistorier.dk. Via et interaktivt kort kan du finde vej til de 16 lydposter. Kortet er koblet til Google maps, hvilket gør det nemt for dig at navigere rundt på området. Der er også en analog version, så det på lanceringsdagen vil være muligt at låne mp3-afspiller og høretelefoner.

De 16 historier er først og fremmest blevet til på baggrund af samtaler med flere generationer af bryggeriarbejdere, men også med hjælp fra arkivarer, pedeller og andre personligheder, som har været eller stadig er en del af området.

Projektet er produceret af Eva Kinch Brøndsted og Rikke Vagner der udover lydvandringer beskæftiger sig med grafisk design og sammen driver virksomheden ‘Ordered by Colour’. Vesterbro Lokaludvalg har været med til at støtte projektet

Lancering
Lørdag d. 15. august 2015 fra 13.00 til 17.00
Pasteursvej 20, 1799 København V (Foran Dansehallerne og Café Elefanten).

kort_udenposter_endelig

Her er kortet med de 16 lydposter. Klik på kortet for at se det i større format.


Skriv en kommentar