www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Ny formand for Vesterbro Lokaludvalg
UDGIVET maj 2017 02

På lokaludvalgsmødet onsdag den 26. april Thomas Egholm (E) valgt som ny lokaludvalgsformand til at arbejde for vores bydel, ind til der i begyndelsen af 2018 skal vælges et nyt lokaludvalg. 

Thomas Egholm sidder i lokaludvalget for Enhedslisten og har været med i lokaludavlgsregi fra dag et. Han har især været med inde over teknik- og miljøområdet og social- og sundhedsområdet – sidstnævnte har han ligeså været formand for i en længere periode. Eghold har også været formand for Områdefornyelsen Centrale Vesterbro i den fem-årige periode, hvor  projekter med fokus på byrum og det sociale område er blevet udfoldet på Vesterbro. 

Rammerne for lokaludvalget

Formandsvalget er en del af den forretningsorden, som Vesterbro Lokaludvalg har besluttet. Ud over formandsvalget er formandsposten til de tre fagudvalg også på valg. Det blev på onsdagens møde også stemt om, hvorvidt Ena Juhl skulle overtage posten som formand Social- og Sundhedsudvalget og at Mikael Stenstrup skulle fortsætte som formand for Kultur-, Fritid- og Børneudvalget. Jimmy Sindahl (V) er blevet valgt til 1. næstformand)

På lokaludvalgsmødet den 17. maj skal der stemmes om, hvem der skal være formand for Teknik- og Miljøudvalget. 

Læs Forretningsordenen her

Formænd 2017

På billedet ses Ena Juhl, formand for Social.- og Sundhedsudvalget og Thomas Egholm, formand for Vesterbro Lokaludvalg.


Skriv en kommentar