www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Musikalsk augustaften i Enghaveparken
UDGIVET aug 2016 05

Sæt kryds i kalenderen og inviter dine venner med, når Ud af øveren blænder op for tolv koncerter i Enghaveparken den 13. august. Arrangementet er et samarbejde mellem Johan Olsen (Magtens Korridorer), Michel Belli og Vesterbro Lokaludvalg og det er ganske gratis for dig at deltage.

Musikhistorie i Enghaveparken
Enghaveparken har historisk dannet ramme om asfaltballer og pigtrådsrock og fyldt Enghaveparken med dansende og smilende vesterbroere. Med Ud af øveren er håbet, at samle Vesterbro med et bredt udvalg af musikalske genrer den 13. august. Der er rock, spoken word, Electronic Dance Music, folk, blues, pop og udforskning af musikalske genrer, som ikke kan kategoriseres.

Johan Olsen og Michel Belli står klar som konferentier til at introducere de modige bands, der har valgt at komme ud af øvelokalet og op på de to scener. Hvert band spiller mellem 20-30 minutter og der veksles mellem de to scener med 5-10 minutters pause.

Læs mere på facebook og tjek de tolv bands ud

Kom og tal med os
Mens Johan Olsen og Michel Belli har forstand på musik, så har Vesterbro Lokaludvalg forstand på Vesterbro. Men lokaludvalget vil gerne i dialog med vesterbroerne og høre, hvad der rør sig i bydelen og hvad der betyder noget for jer, der bor her.

Dato, tid og sted
Lørdag den 13. august kl. 14-22 i Enghaveparken i modsatte ende af hovedindgangen.


Skriv en kommentar