www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
UDGIVET jun 2010 18

Kom og vær med til at sætte et lokalt fingeraftryk på pladserne over metrostationerne på Enghave Plads, i Stampesgade og på Rådhuspladsen

Tal med metroens landskabsarkitekter

Arbejdet med at bygge Københavns nye Metro – Cityringen ­ er gået i gang. I alt vil 17 nye stationer være færdige i 2018, men allerede nu arbejder Metroselskabets landskabsarkitekter på udformningen af forpladserne til de nye metrostationer. Det er derfor nu vi har mulighed for at påvirke udformningen af pladserne.
Vesterbro Lokaludvalg deltager i debatten om pladserne ved metrostationerne på Enghave Plads, i Stampesgade og på Rådhuspladsen.

Åben tegnestue lørdag d. 19. juni kl. 10-16 ved Øksnehallen

Lørdag d. 19. juni flytter Metroselskabet i samarbejde med Københavns Kommune deres tegnestue ud til Øksnehallen. Her har lokaludvalget vores egen stand, og du har mulighed for at tale med landskabsarkitekterne, stille spørgsmål om de kommende metrostationer på Vesterbro og komme med dine erfaringer og ideer.

Deltag i opfølgningsmøderne

I ugen efter Åben tegnestue holder lokaludvalget i samarbejde med Metroselskabet og Københavns Kommune opfølgningsmøder. Her er der mulighed for at gå mere i dybden med byrummene ved hver enkelt af de kommende stationer på Vesterbro:

Rådhuspladsen

22. juni kl. 17-18.45 i Vartov, Hjørnestuen, Farvergade 27 opg. H, 1. sal (mødet afholdes i samarbejde med Indre By lokaludvalg).

København H

22. juni kl. 19.15-21 i Vartov, Hjørnestuen, Farvergade 27 opg. H, 1. sal

Enghave Plads

24. juni kl. 17-19 i Kulturanstalten, Lyrskovgade 4.

 

Programmet for opfølgningsmøderne lyder:

– Velkomst v. lokaludvalget

– Kort oplæg v. Lise Lind, Chefarkitekt i Metroselskabet, om den enkelte station

– Rundborddiskussion omkring model af byrummet

– Hvad sker der fremover?

– Tak for i aften v. lokaludvalgsformanden.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig opfølgningsmøderne til møderne om Rådhuspladsen, Stampesgade og Enghave Plads her  senest d. 20. juni (husk at skrive i emnefeltet hvilket møde det drejer sig om) eller til Åben tegnestue.

Vi glæder os til at se dig!

 

Mere information?

Se her Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltnings vurdering af, hvilke behov, der knytter sig til de kommende stationer, og hvordan disse behov kan imødekommes:
Stampesgade (Københavns Hovedbanegård): Byrumsprogrammerdel11
Enghave Plads: Byrumsprogrammer-del-2

Du kan også læse mere om arbejdet med metroforpladserne på Cityringens hjemmeside her


Skriv en kommentar