www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
LEDER: Vi er alle Vesterbro
UDGIVET maj 2014 15

Er der plads til alle på Vesterbro? I de sidste måneder har Områdefornyelsen og Lokaludvalget forsøgt at bringe vesterbroerne sammen på nye og anderledes måder. Hvis vi skal forstå og leve med hinanden, må vi tale sammen.
Nok har vi trådt vores barnesko i henholdsvis Nordjylland og Nordsjælland, men nu bor vi her og tager derfor ansvar for vores bydel. Vesterbro skal være det bedste sted at bo – et solidarisk sted med plads til alle. Det har været vores ledetråd, når vi gennem årene har blandet os i græsrodsarbejdet og det lokale demokrati.

Lokaldemokrati
Vi er – sammen med resten af Vesterbro – de lokale eksperter. I øjeblikket modtager vi besked fra rådhuset om, at man gerne vil spare lidt på det lokale demokrati, nemlig lokaludvalget. Vi er selvfølgelig ikke enige i kommunens dispositioner, hvis man tror, man kan løse de nære udfordringer ved at skære ned på de lokale eksperter. Det er en dum måde at spare på.

Det nære naboskab
I stedet har vi har investeret en del midler i at høre borgerne om de nære ting: Hvordan har vi det på et Vesterbro i 2014? Er der plads til forskel? Husk at være med, når løjerne kulminerer med høringen ”Vesterbro – for råt, for pænt, for meget? d. 24. maj. Vi er alle Vesterbro!

/ Thomas Egholm & Thomas Warburg, formænd for Områdefornyelsens styregruppe og Vesterbro Lokaludvalg

Læs mere om Plads til forskel læs mere om ”Vesterbro – for råt, for pænt, for meget? og meld dig til facebook-begivenheden her


Skriv en kommentar