www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

Hop i sadlen på jernhesten med vores cykelkort med tre temaruter!

Tag en inspirerende cykeltur gennem Vesterbro og Sydhavnen. På vores nye cykelkort er indtegnet tre temaruter, og hver rute har tilhørende audioguide med historier om, hvad du kører forbi.

Cykelkort Vesterbro 2016-05-11

Download kortet

Industriruten fører gennem en række af Vesterbro og Sydhavns gamle industri-områder, hvoraf mange har fået nyt liv og helt nye funktioner. Turen starter på Rådhuspladsen og slutter på Carlsberg og er 7,6 km lang. Start turen her:

Ruten langs vandet starter meget passende på Dybbølsbro Station og fører langs vandet til Sjælør. Undervejs passeres nybyggeri, gamle haveforeninger, den gamle fiskerihavn og grønne områder ud til vandkanten. Turen er 12,6 km lang.  Start turen her:

Oaseturen går på tværs af Vesterbro og Sydhavn, fra Sankt Jørgens Sø til Sydhavnstippen. Turen fører gennem nogle af de to bydeles små og store åndehuller. Turen er 7,5 km. Start turen her:

Prøv også Lokaludvalgets Grønne audiowalk, som viser dig et udpluk af de steder, der gennem tiden har været med til at gøre den tæt bebyggede bydel en smule grønnere.

På Dansk Arkitektur Centers hjemmeside finder du flere spændende ture i København.