www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kys hegnet farvel og vind en rundvisning på Sønder Boulevard
UDGIVET mar 2017 20

Onsdag den 22. marts kl. 15.30-17.30 kan du besøge os i skurvognen udenfor byggepladsen. Kom og få svar på, hvordan vi genskaber det rekreative område midt på Sønder Boulevard, vær med til at kysse det grønne hegn farvel og deltag i lodtrækningen om en tur i skakten på Sønder Boulevard.

Besøg os i skurvognen og kys hegnet farvel
Onsdag den 22. marts kl. 15.30-17.30 kan du besøge Metroselskabet i vores informationsvogn, som bliver stiller op udenfor byggepladsen ud for Dannebrogsgade/Godsbanegade. Her kan du få mere information om, hvordan vi genskabes Sønder Boulevard, og du kan få svar på dine spørgsmål om den kommende fase af byggeriet.

Ved samme lejlighed er der afsked med det grønne hegn, som vi kalder Byens Hegn, på Sønder Boulevard. Mange har gennem tiden været med til at udsmykke hegnet, og nu har du selv chancen for at sætte dit aftryk på det. Kom forbi og mal et kys på hegnet, inden det forsvinder. Både store og små kan være med, når vi kysser hegnet farvel.

Byens Hegn er Metroselskabets projekt for bedre byrum, mens vi bygger metro. I København og på Frederiksberg har vi cirka 7 km metrohegn. Sønder Boulevard har haft knap 600 meter hegn i fem år. I den periode har omkring 150 amatører og professionelle udsmykket hegnet med næsten 100 værker.

Vind en rundvisning i skakten på Sønder Boulevard
I forbindelse med afskeden med det grønne hegn og tager hul på sidste fase af byggeriet, udlodder vi pladser til en VIP-rundvisning i skakten på Sønder Boulevard. Her har du helt eksklusivt mulighed for at komme med ned under jorden og se tunnelerne.

Rundvisningen finder sted den 22. marts i tidsrummet kl. 17-18. Deltag i lodtrækningen om en af pladserne ved at sende en e-mail til nabo@m.dk senest mandag den 20. marts kl. 10.00. Vi har brug for dit navn, adresse og telefonnummer samt din skostørrelse. Du skal være over 18 år for at deltage, og så skal du kunne gå op og ned af mange trapper. Vinderne af konkurrencen får direkte besked.


Skriv en kommentar