www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kunst på gadeplan
UDGIVET jul 2013 15

Lørdag d. 27. juli arrangerer Kunstnergruppen Tietgensgade kreativ dag for vesterbroere med kunstnerblod i årene, og opfordrer til at mødes, skabe nye kontakter og udstille egne værker på en dag fyldt med fællesmaleri, malerkonkurrence og musik dagen lang.

Arrangøren Kunstnergruppen Tietgensgade ønsker at lave en sjov og kreativ dag, der får lokale beoboere og kunstnere til at mødes om kreative projekter og skabe nye bånd og kontakter. Konservatoren fra Malernes Udstilling vil vise eksempler på sit håndværk og butikkens medarbejdere er klar til at rådgive om malerteknik og materialer.

Program for dagen

Kl. 13-19 – Fællesmaleri
Fællesmaleri lavet af 40 “ puzzlespilsbrikker” (40 individuelle farvekoordinerede stykker lærred sammenlagt i en mosaik). Fremvisning kl. 19.00. Udstilles i Malernes Galleri og muligvis senere på Vesterbro biblioteket og “Byens hegn” (det grønne metrohegn).

Kl. 14-18.30 – Malerkonkurrence med temaet “Bylandskab”

Deltagere skal medbringe eget lærred, stiller akrylmaling og pensler til rådighed. Vinderen vil få overrakt en præmie og alle deltagernes kunstværker vil blive udstillet i Malernes Udstillings Galleri Sønderboulevard fra den 17-24. august.

Kl. 17-18 – Open Mic/ Spoken Word
Grib mikrofonen og underhold publikum med historiefortælling, digtoplæsning eller noget helt tredje.

Tid og sted
Sønder Boulevard 77-80 på den grønne midterrabat mellem kl. 13-19

Kunstnergruppen Tietgensgade arrangerer eventen i samarbejde med Malernes Udstilling og Vesterbro Lokaludvalg.


2 kommentarer

  1. Karen Holm says:

    Jeg vil gerne være med på lørdag. Jeg er 79 år og tidligere Keramiker. Jeg har udstilling lige nu i Valbylanggade 97. Skal man bare komme, eller skal man tilmeldes? Jeg håber på hurtig svar. Jeg har blot set det i Avisen i søndags. Vh. Karen Holm Alsgade 11 Kbh. V.

  2. Karen Holm says:

    Jeg håber jeg har sendt det?

Skriv en kommentar