www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kulturhavn 2015: Motordrøn, vandpolo og guidede ture
UDGIVET aug 2015 02
Den 7.-9. august 2015 kan Kulturhavn festivalen fejre 15 års fødselsdag. Det fejres med et program spækket med aktiviteter og kulturelle oplevelser i Københavns Havn.

Kulturhavn hylder Københavns sprudlende foreningsliv, og en af festivalens fornemmeste opgaver er også at præsentere københavnerne for nye sider af havnen og sætte ny havneområder på kortet.  På Vesterbro byder havnefronten på aktiviteter i og omkring Bølgen, der slanger sig langs Kalvebod Brygge. Og lidt længere ude langs havnefronten kan du komme på ture på Enghave Brygge, der støt og langsomt ændrer sig for tung industri til et nyt byområde til Vesterbro, og den sydlige del af Københavns Havn ved siden af Teglholmen og Sluseholmen.

Kalvebod Brygge – Sport og dans til lands og til vands

Det ikoniske bølgede anlæg på Kalvebod Brygge byder på en lang række sjove aktiviteter til lands og til vands. Er du vandhund, dansetrold eller håndboldhelt, så kom forbi – på Bølgen kommer du ikke til at kede dig.
Aktiviteter/scener: Bølgen – Sport og dans – Havnebadet Kalvebod Brygge – Vandpolo

Enghave Brygge – Udforsk et havneområde i forandring

Oplev drønet fra en af verdens største dieselmotorer i det smukke DieselHouse eller tag med på en guidet tur rundt i området, der afslører endnu urørte sider af et havnekvarter, som i nær fremtid bliver en helt ny københavnsk bydel.
Aktiviteter/scener:  DieselHouse – Motorstarter, levende fortællinger og guidede gåture
Kulturhavn Program 2015-1

Klik på illustrationen for at forstørre den.


Skriv en kommentar