www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Kreative projekter rækker ud og skaber nye mødesteder
UDGIVET sep 2015 15

Kunstnere og kreative kræfter har de sidste fire år smukificeret bydelen, skabt nye mødesteder og fortalt alternative historier om Vesterbro. Du kan få projektsparring til årets sidste Kreativt Forum møde torsdag d. 24. september i Enghaveparken.

”Mange kreative kræfter holder til på Vesterbro og bydelen er meget aktiv og levende. Kreativt Forum handler om at fremme kunst og kreativitet i bydelen og forstærke kvarterets identitet, imens Områdefornyelsesprojektet finder sted” forklarer Sara Matikainen, Projektchef for Områdefornyelsen.

Få din ide til at leve

Kreativt Forum har været i gang i fire år og har fungeret som netværk, hvor kreative kræfter på Vesterbro har fået omdannet deres idéer til projekter. På sparringsmøderne vendes finansieringsmuligheder, mulige samarbejdspartnere eller projektbeskrivelser. Netværket har skabt rum for udvikling af gakkede idéer. Du har helt sikkert hørt eller set nogle af Kreativt Forums projekter. I juni løb anden omgang af solhvervsfesten Festival of Ligths af stablen, i august blev metrohegnet smukificeret på Sønder Boulevard og siden foråret 2013 har du kunnet opleve kunstneren Claus Ankersens digt og værk ’ALTID – din gamle røver’ på Enghave Plads metrohegn. Til årets sidste sparringsmøde kan du være med til at fejre Kreativt Forums mange projekter og få hjælp til at realisere din egen idé.

Sidste chance for nye projekter

Der er lidt over et år tilbage i områdefornyelsesindsatsen, så hvis du vil realisere dit projekt, er det ved at være sidste chance. 1. oktober er sidste ansøgningsfrist i år, og sparringsmødet afholdes torsdag d. 24. september i Cafe Venligbo i Enghaveparken fra 17.00-18.30.

 Om projektet:

  • Kreativt Forum er et netværk Områdefornyelse Centrale Vesterbro har startet op for at fremme kunst og kreativitet i bydelen.
  • Kreativt Forum råder over to puljer. Én til kreative projekter på Vesterbro og én til projekter på metrohegnene.
  • Kreativt Forums møder er åbne og alle er velkomne til at være med. Næste møde er torsdag d. 24. september i Cafe Venligbo i Enghaveparken fra 17.00-18.30.
  • Kreativt Forum samarbejder med Metroselskabet om at gøre metrohegnene flottere.
  • Følg Kreativt Forum

Skriv en kommentar